Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Monachium FC Kibel
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 29.1
average Schieten adequate
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Astier onderschept slim de pass. Orłowski rent richting de bal. Astier is nu in balbezit. Orłowski rent richting de bal. Orłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - FC Kibel 0:1

8e minuut.
Bychowiec kopt de bal weg. Ielardi rent richting de bal. Ielardi geeft een lange en hoge pass. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - FC Kibel 0:2

9e minuut.
Kopaliński geeft een lange en hoge pass. Astier probeert de bal aan de voet te houden. Regowski rent richting de bal. Astier onderschept slim de pass. Astier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - FC Kibel 0:3

16e minuut.
Astier probeert naar een medespeler te passen. Carpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpentier met een sublieme pass. Orłowski rent richting de bal. Orłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - FC Kibel 0:4

34e minuut.
Pietrasiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuszko met een sublieme pass. Orłowski rent richting de bal. Orłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Orłowski passt de bal in één keer door. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński speelt de bal door. Carpentier rent richting de bal. Carpentier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Monachium 68%, FC Kibel 32%.
FC Bayern Monachium - FC Kibel 0:4

48e minuut.
Szaleniec onderschept slim de pass. Szaleniec geeft een hoge lob. Daar is Kryszałowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orłowski rent richting de bal. Orłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kościuszko probeert naar een medespeler te passen. Astier heeft problemen om de bal te vangen. Astier probeert naar een medespeler te passen. Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orłowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Waleczek met een sublieme pass. Bychowiec geeft een hoge lob. Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Orłowski de bal. Orłowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wyrwa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carpentier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier haalt uit met een fantastische trap. Miśkowiec bokst de bal weg. Astier rent richting de bal. Astier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - FC Kibel 0:5

69e minuut.
Wyrwa geeft een lange en hoge pass. Szaleniec geeft een hoge lob. Orłowski probeert naar een medespeler te passen. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier schiet op doel. Miśkowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Szaleniec passt de bal in één keer door. Astier is nu in balbezit. Astier haalt uit met een fantastische trap. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski draait met de bal, schiet en ... Miśkowiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Monachium 79%, FC Kibel 21%.
FC Bayern Monachium - FC Kibel 0:5