Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kibel FC Bayern Monachium
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 16.1
adequate Schieten average
average Passen weak
poor Verdedigen tragic


5e minuut.
Miśkowiec met een harde bal richting middenveld. Szaleniec speelt de bal door. Kościuszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kopaliński passt de bal in één keer door. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szaleniec zijn tegenspeler op de grond. Waleczek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Waleczek kan niet meer verder spelen. Skosogorienko komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier geeft een hoge lob. Orłowski probeert de bal aan de voet te houden. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kościuszko rent richting de bal. Astier onderschept slim de pass. Astier probeert naar een medespeler te passen. Orłowski rent richting de bal. Orłowski haalt uit met een fantastische trap. Miśkowiec bokst de bal weg.

17e minuut.
Kryszałowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopaliński met de inworp. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Carpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpentier speelt de bal door. Kryszałowicz rent richting de bal. Orłowski onderschept slim de pass. Orłowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Kościuszko rent richting de bal. Bychowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Bychowiec passt de bal zonder na te denken. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kościuszko is nu in balbezit. Szaleniec verovert de bal door een tackle van achteren. Szaleniec met een sublieme pass. Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kibel 30%, FC Bayern Monachium 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kibel - FC Bayern Monachium 0:0

48e minuut.
Ielardi met een sublieme pass. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier onderschept slim de pass. Astier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Regowski is nu in balbezit. Szczygłowski is nu in balbezit. Regowski verovert de bal door een tackle van achteren. Regowski geeft de bal voor. Orłowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Carpentier geeft een hoge lob. Ielardi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orłowski de bal. Orłowski schiet op doel. Miśkowiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Miśkowiec trapt de bal weg. Rogański kopt de bal weg. Astier met een sublieme pass. Orłowski rent richting de bal. Orłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ielardi geeft de bal voor. Klungelig pakt Regowski de bal. Astier is nu in balbezit. Astier geeft de bal voor. Orłowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier passt de bal in één keer door. Kryszałowicz rent richting de bal. Orłowski onderschept slim de pass. Orłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - FC Bayern Monachium 1:0

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wyrwa trapt de bal weg van het doel. Astier kopt de bal weg. Daar is Orłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orłowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kryszałowicz rent richting de bal. Kryszałowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopaliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astier geeft een hoge lob. Miśkowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Rączka rent richting de bal. Rączka speelt de bal door. Kuriata geeft een lange en hoge pass. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wyrwa met een harde bal richting middenveld. Szaleniec is nu in balbezit. Szaleniec geeft een hoge lob. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - FC Bayern Monachium 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kibel 28%, FC Bayern Monachium 72%.
FC Kibel - FC Bayern Monachium 2:0