Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyJoint fc michorowo
safe Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
86% Spel op eigen helft 14%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 19.1
solide Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Wyparło geeft de bal voor. Cieszyński kopt de bal weg. Kroplewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - fc michorowo 0:1

24e minuut.
Guentzel speelt de bal door. Cieszyński is nu in balbezit. Leduchowski begaat een overtreding. Leduchowski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Biskup passt de bal in één keer door. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroplewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gwiżdż is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cieszyński neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pietrzak is nu in balbezit. Geshev onderschept slim de pass. Geshev geeft de bal voor. Kroplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroplewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fredyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gutowski de bal. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyJoint 84%, fc michorowo 16%.
OnlyJoint - fc michorowo 0:1

50e minuut.
Dumitrache onderschept slim de pass. Kuzera is nu in balbezit. Dumitrache verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrache draait met de bal, schiet en ... Jaracz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Biskup speelt de bal door. Fredyk probeert naar een medespeler te passen. Wyparło speelt de bal door. Cieszyński rent richting de bal. Cieszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kroplewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pietrzak de bal. Pietrzak speelt de bal door. Cieszyński rent richting de bal. Cieszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyJoint 87%, fc michorowo 13%.
OnlyJoint - fc michorowo 0:1