Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kibel Ligocianka
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 17.1
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kwidziński geeft de bal voor. Inworp. Ielardi met de inworp. Kopaliński geeft een hoge lob. Orłowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - Ligocianka 1:0

7e minuut.
Ielardi probeert naar een medespeler te passen. Bychowiec heeft problemen om de bal te vangen. Bychowiec geeft een hoge lob. Orłowski heeft problemen om de bal te vangen. Orłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Skubiszyński is nu in balbezit. Szczygłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygłowski probeert naar een medespeler te passen. Orłowski rent richting de bal. Orłowski schiet op doel. Jełowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpentier onderschept slim de pass. Carpentier probeert naar een medespeler te passen. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - Ligocianka 2:0

22e minuut.
Astier verovert de bal door een tackle van achteren. Astier speelt de bal door. Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orłowski draait met de bal, schiet en ... Jełowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - Ligocianka 3:0

26e minuut.
Raj kopt de bal weg. Szaleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rychlik krijgt een gele kaart. Szaleniec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szaleniec kan niet meer verder spelen. Kołtun komt het veld opgelopen. Astier wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier onderschept slim de pass. Buzanowski rent richting de bal. Astier verovert de bal door een tackle van achteren. Astier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bychowiec geeft een hoge lob. Inworp. Zajdel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Orłowski heeft problemen om de bal te vangen. Sudrawski geeft een hoge lob. Bychowiec is nu in balbezit. Zajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Zajdel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kibel 37%, Ligocianka 63%.
FC Kibel - Ligocianka 3:0

48e minuut.
Astier kopt de bal weg. Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orłowski passt de bal in één keer door. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kwidziński rent richting de bal. Astier onderschept slim de pass. Astier passt de bal met de wreef. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Raj probeert naar een medespeler te passen. Ielardi rent richting de bal. Ielardi passt de bal in één keer door. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orłowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - Ligocianka 4:0

54e minuut.
Suszczyk passt de bal zonder na te denken. Carpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpentier geeft de bal voor. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - Ligocianka 5:0

59e minuut.
Rychlik rent richting de bal. Ielardi verovert de bal door een tackle van achteren. Ielardi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Jaroń heeft problemen om de bal te vangen. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi speelt de bal door. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi geeft de bal voor. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - Ligocianka 6:0

75e minuut.
Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kołtun speelt de bal door. Daar is Orłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Szatanik passt de bal zonder na te denken. Inworp. Carpentier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astier is nu in balbezit. Astier schiet op doel. Jełowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orłowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - Ligocianka 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kibel 20%, Ligocianka 80%.
FC Kibel - Ligocianka 7:0