Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHWD FC Bayern Monachium
admin parodysta Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
45% Spel op eigen helft 55%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 14.3
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Kościuszko kan de bal niet met de borst controleren. Rúra verovert de bal door een tackle van achteren. Rúra probeert naar een medespeler te passen. Fregoso rent richting de bal. Fregoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kryszałowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - FC Bayern Monachium 1:0

16e minuut.
Ivaşcu onderschept slim de pass. Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoso onderschept slim de pass. Fregoso haalt uit met een fantastische trap. Miśkowiec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - FC Bayern Monachium 2:0

24e minuut.
Klungelig pakt Kościuszko de bal. Ivaşcu onderschept slim de pass. Ivaşcu met een sublieme pass. Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Rogański de bal. Ivaşcu met een sublieme pass. Kościuszko is nu in balbezit. Ivaşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaşcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kościuszko rent richting de bal. Rúra onderschept slim de pass. Deacon geeft een lange en hoge pass. Fregoso is nu in balbezit. Fregoso haalt uit met een fantastische trap. Miśkowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ivaşcu zal de hoekschop nemen. Deacon rent richting de bal. Fregoso is nu in balbezit. Fregoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Nik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHWD 45%, FC Bayern Monachium 55%.
CHWD - FC Bayern Monachium 2:0

46e minuut.
Karaca komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wyrwa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ivaşcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fregoso controleert de bal met de borst. Fregoso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - FC Bayern Monachium 3:0

51e minuut.
Waleczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Skrypcik de bal. Skrypcik passt de bal met de wreef. bin Nik is nu in balbezit. bin Nik passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pietrasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon verovert de bal door een tackle van achteren. Deacon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fregoso de bal. Fregoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - FC Bayern Monachium 4:0

58e minuut.
Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek passt de bal met de wreef. Rogański heeft problemen om de bal te vangen. Karaca is nu in balbezit. Karaca passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. Rúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúra geeft de bal voor. Deacon is nu in balbezit. Deacon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ivaşcu speelt de bal door. Klungelig pakt Deacon de bal. Deacon speelt de bal door. Fregoso is nu in balbezit. Fregoso schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Ivaşcu onderschept slim de pass. Ivaşcu geeft de bal voor. Deacon rent richting de bal. Deacon heeft problemen om de bal te vangen. Deacon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Regowski met een sublieme pass. Deacon rent richting de bal. Deacon speelt de bal door. Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dolha rent richting de bal. Dolha geeft een lange en hoge pass. Regowski is nu in balbezit. Ivaşcu onderschept slim de pass. Ivaşcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Kościuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaşcu speelt de bal door. Daar is Fregoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fregoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - FC Bayern Monachium 5:0

87e minuut.
Skrypcik speelt de bal door. Klungelig pakt Rogański de bal. Fregoso verovert de bal door een tackle van achteren. Fregoso draait met de bal, schiet en ... Miśkowiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - FC Bayern Monachium 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHWD 45%, FC Bayern Monachium 55%.
CHWD - FC Bayern Monachium 6:0