Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Monachium CHWD
Normal Tactiek admin parodysta
39% Balbezit 61%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
15.5 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten solid
poor Passen solid
hopeless Verdedigen very good


5e minuut.
Emin met een sublieme pass. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu passt de bal zonder na te denken. Emin rent richting de bal. Emin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - CHWD 0:1

8e minuut.
Wyrwa geeft de bal voor. Inworp. Beraldi met een snelle inworp. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Regowski rent richting de bal. Beraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Beraldi probeert naar een medespeler te passen. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - CHWD 0:2

26e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Beraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldi passt de bal met de wreef. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Miśkowiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Wyrwa de bal. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Kryszałowicz trapt de bal weg. Beraldi kopt de bal weg. Daar is Cosmescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosmescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - CHWD 0:3

32e minuut.
Regowski probeert de bal met de borst te controleren. Beraldi onderschept slim de pass. Beraldi probeert naar een medespeler te passen. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - CHWD 0:4

36e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado geeft een hoge lob. Cosmescu rent richting de bal. Daar is Cosmescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cosmescu met een sublieme pass. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrasiak rent richting de bal. Emin onderschept slim de pass. Emin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Prado met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waleczek met de inworp. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lojudice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Monachium 50%, CHWD 50%.
FC Bayern Monachium - CHWD 0:4

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suchodolski zal de hoekschop nemen. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka haalt uit met een fantastische trap. Lojudice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Beraldi is nu in balbezit. Beraldi geeft een lange en hoge pass. Wyrwa heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - CHWD 0:5

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beraldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado onderschept slim de pass. Prado passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Näsi is nu in balbezit. Näsi geeft een hoge lob. Daar is Wyrwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Emin kan de bal niet met de borst controleren. Emin passt de bal in één keer door. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kryszałowicz de bal onder controle te krijgen. Miśkowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Wyrwa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beraldi met een snelle inworp. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - CHWD 0:6

75e minuut.
Cosmescu onderschept slim de pass. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa passt de bal in één keer door. Emin is nu in balbezit. Emin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Skoneczny is nu in balbezit. Beraldi onderschept slim de pass. Beraldi speelt de bal door. Cosmescu heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Beraldi speelt de bal door. Emin is nu in balbezit. Emin passt de bal in één keer door. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Dachbreiter met een harde bal richting middenveld. Beraldi controleert de bal met de borst. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Beraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Beraldi passt de bal met de wreef. Cosmescu is nu in balbezit. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin haalt uit met een fantastische trap. Miśkowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Monachium 52%, CHWD 48%.
FC Bayern Monachium - CHWD 0:6