Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc michorowo shahkar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski onderschept slim de pass. Krecikowski speelt de bal door. Daar is Urban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc michorowo - shahkar 0:1

20e minuut.
Cieszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieszyński passt de bal in één keer door. Kuzera rent richting de bal. Urban rent richting de bal. Urban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fredyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wybraniec. Fredyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fredyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż schiet op doel. Parzy onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. Daar is Kotkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrzak rent richting de bal. Pietrzak haalt uit met een fantastische trap. Szpręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kucab geeft een lange en hoge pass. Miłowski speelt de bal door. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban rent richting de bal. Urban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wyparło is nu in balbezit. Miłowski onderschept slim de pass. Miłowski speelt de bal door. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wybraniec heeft problemen om de bal te vangen. Cieszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybraniec verovert de bal door een tackle van achteren. Wybraniec geeft de bal voor. Prałatowicz verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szpręga trapt de bal weg. Biskup kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotkiewicz de bal. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc michorowo 53%, shahkar 47%.
fc michorowo - shahkar 0:1

50e minuut.
Fredyk is nu in balbezit. Fredyk speelt de bal door. Cieszyński met een sublieme pass. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc michorowo 52%, shahkar 48%.
fc michorowo - shahkar 0:1