Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Monachium MarioBrosTeam
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Kin met een snelle inworp. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek passt de bal in één keer door. Ciupik rent richting de bal. Ciupik geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - MarioBrosTeam 0:1

21e minuut.
Fał bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa onderschept slim de pass. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ciupik met een sublieme pass. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek passt de bal met de wreef. Skrypcik heeft problemen om de bal te vangen. Skrypcik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern Monachium - MarioBrosTeam 1:1

34e minuut.
Wnukowski rent richting de bal. Wnukowski geeft een hoge lob. Ciupik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Monachium - MarioBrosTeam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Monachium 58%, MarioBrosTeam 42%.
FC Bayern Monachium - MarioBrosTeam 2:1

48e minuut.
Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski speelt de bal door. Wyrwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fał is nu in balbezit. Fał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek onderschept slim de pass. Wyrobek met een sublieme pass. Fał is nu in balbezit. Fał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Regowski kopt de bal weg. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kropop krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Gołembiewski passt de bal in één keer door. Kin rent richting de bal. Kin speelt de bal door. Fał rent richting de bal. Fał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ciupik met een sublieme pass. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek passt de bal in één keer door. Fał rent richting de bal. Fał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuszko rent richting de bal. Wyrobek begaat een overtreding. Wyrobek krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kropop geeft een hoge lob. Inworp. Waleczek met een snelle inworp. Rogański is nu in balbezit. Rogański geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Monachium 55%, MarioBrosTeam 45%.
FC Bayern Monachium - MarioBrosTeam 2:1