Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHWD OnlyJoint
admin parodysta Tactiek safe
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 42.4
goed Schieten zeer goed
solide Passen matig
solide Verdedigen zwak


4e minuut.
Inworp. Emin met de inworp. Stosik rent richting de bal. Stosik draait met de bal, schiet en ... Kandziora probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas heeft problemen om de bal te vangen. Prado rent richting de bal. Dervas onderschept slim de pass. Dervas haalt uit met een fantastische trap. Lojudice bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Stosik schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Bilewicz trapt de bal weg van het doel. Stosik rent richting de bal. Stosik schiet op doel. Kijoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Beraldi de bal. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin passt de bal in één keer door. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik haalt uit met een fantastische trap. Kijoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Krzystek de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Leduchowski met de inworp. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin passt de bal met de wreef. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stosik rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kandziora geeft een hoge lob. Inworp. Beraldi met de inworp. Stosik probeert de bal met de borst te controleren. Stosik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - OnlyJoint 1:0

30e minuut.
Kandziora met een snelle inworp. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Emin raakt geblesseerd tijdens het duel. Stosik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kijoś bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Prado passt de bal zonder na te denken. Dachbreiter rent richting de bal. Emin is nu in balbezit. Emin haalt uit met een fantastische trap. Kijoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - OnlyJoint 2:0

43e minuut.
Bilewicz met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beraldi met de inworp. Stosik is nu in balbezit. Stosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHWD 30%, OnlyJoint 70%.
CHWD - OnlyJoint 2:0

50e minuut.
Kroplewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emin rent richting de bal. Kandziora rent richting de bal. Emin verovert de bal door een tackle van achteren. Emin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Krzystek geeft de bal voor. Inworp. Beraldi met de inworp. Stosik kan de bal niet met de borst controleren. Stosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Näsi passt de bal met de wreef. Dervas probeert de bal aan de voet te houden. Prado rent richting de bal. Dervas verovert de bal door een tackle van achteren. Dervas schiet op doel. Lojudice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Näsi passt de bal in één keer door. Emin is nu in balbezit. Emin met een sublieme pass. Stosik rent richting de bal. Stosik draait met de bal, schiet en ... Kijoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Beraldi rent richting de bal. Beraldi passt de bal zonder na te denken. Stosik rent richting de bal. Stosik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bilewicz de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - OnlyJoint 3:0

80e minuut.
Dervas rent richting de bal. Dervas passt de bal met de wreef. Dumitrache rent richting de bal. Emin onderschept slim de pass. Emin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Beraldi neemt de hoekschop. Klungelig pakt Kroplewski de bal. Stosik is nu in balbezit. Stosik haalt uit met een fantastische trap. Kijoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - OnlyJoint 4:0

85e minuut.
Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik onderschept slim de pass. Stosik met een sublieme pass. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Emin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kandziora heeft problemen om de bal te vangen. Stosik is nu in balbezit. Stosik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHWD 32%, OnlyJoint 68%.
CHWD - OnlyJoint 4:0