Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shahkar FC Kibel
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 28.1
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Astier rent richting de bal. Bystrzanowski rent richting de bal. Astier onderschept slim de pass. Orłowski rent richting de bal. Orłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Szczygłowski onderschept slim de pass. Szczygłowski speelt de bal door. Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orłowski haalt uit met een fantastische trap. Parzy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szpręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucab rent richting de bal. Astier onderschept slim de pass. Astier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Szpręga met een harde bal richting middenveld. Kołtun kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotkiewicz de bal. Carpentier is nu in balbezit. Carpentier draait met de bal, schiet en ... Szpręga bokst de bal weg. Daar is Parzy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Szpręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpentier schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
shahkar - FC Kibel 0:1

24e minuut.
Carpentier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Opaliński komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Ielardi passt de bal met de wreef. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier passt de bal zonder na te denken. Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier geeft een hoge lob. Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shahkar - FC Kibel 0:2

32e minuut.
Ielardi geeft een lange en hoge pass. Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier haalt uit met een fantastische trap. Kotkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Miłowski probeert de bal aan de voet te houden. Ielardi rent richting de bal. Ielardi geeft de bal voor. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ielardi met de inworp. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński probeert naar een medespeler te passen. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski haalt uit met een fantastische trap. Szpręga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata verovert de bal door een tackle van achteren. Kuriata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orłowski de bal. Orłowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bystrzanowski probeert de bal aan de voet te houden. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński geeft een lange en hoge pass. Orłowski heeft problemen om de bal te vangen. Orłowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shahkar 74%, FC Kibel 26%.
shahkar - FC Kibel 0:2

55e minuut.
Ielardi speelt de bal door. Parzy rent richting de bal. Parzy geeft een lange en hoge pass. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Orłowski is nu in balbezit. Astier rent richting de bal. Astier schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kotkiewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
shahkar - FC Kibel 0:3

71e minuut.
Kucab speelt de bal door. Wybraniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Astier zijn tegenspeler op de grond. Astier is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Wybraniec rent richting de bal. Orłowski is nu in balbezit. Wybraniec begaat een overtreding. Wybraniec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shahkar 69%, FC Kibel 31%.
shahkar - FC Kibel 0:3