Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc michorowo FC Bayern Monachium
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Wyparło rent richting de bal. Wyparło geeft de bal voor. Kryszałowicz probeert de bal aan de voet te houden. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Guentzel rent richting de bal. Guentzel passt de bal met de wreef. Skoneczny is nu in balbezit. Pietrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. Miśkowiec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc michorowo - FC Bayern Monachium 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Skrypcik de bal. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski maakt een afschuwelijke overtreding. Regowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Cieszyński met een sublieme pass. Wyrwa rent richting de bal. Gwiżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Gwiżdż schiet op doel. Miśkowiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jaracz trapt de bal weg. Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cieszyński krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Guentzel geeft een lange en hoge pass. Skoneczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoneczny geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa geeft de bal voor. Waleczek kopt de bal weg. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wyparło met een sublieme pass. Cieszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Cieszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Wyrwa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pietrzak met de inworp. Cieszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieszyński geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kryszałowicz met een harde bal richting middenveld. Rogański speelt de bal door. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. Jaracz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc michorowo - FC Bayern Monachium 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc michorowo 33%, FC Bayern Monachium 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc michorowo - FC Bayern Monachium 1:1

46e minuut.
Daar is Skrypcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieszyński rent richting de bal. Cieszyński met een sublieme pass. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kryszałowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Cieszyński probeert naar een medespeler te passen. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański passt de bal met de wreef. Guentzel is nu in balbezit. Skrypcik verovert de bal door een tackle van achteren. Skrypcik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kryszałowicz is nu in balbezit. Kryszałowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trojanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieszyński geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Suchodolski met de inworp. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański schiet op doel. Jaracz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Waleczek met de inworp. Rogański is nu in balbezit. Rogański geeft de bal voor. Klungelig pakt Suchodolski de bal. Suchodolski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
fc michorowo - FC Bayern Monachium 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc michorowo 50%, FC Bayern Monachium 50%.
fc michorowo - FC Bayern Monachium 1:2