Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kibel OnlyJoint
Normal Tactiek safe
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
21 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 41.6
adequate Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński met een sublieme pass. Szaleniec is nu in balbezit. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kopaliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun passt de bal in één keer door. Ielardi speelt de bal door. Krzystek speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - OnlyJoint 1:0

20e minuut.
Bychowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ielardi heeft problemen om de bal te vangen. Ielardi passt de bal zonder na te denken. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Geshev heeft problemen om de bal te vangen. Geshev geeft de bal voor. Szaleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas onderschept slim de pass. Dervas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Opaliński is nu in balbezit. Kołtun is nu in balbezit. Kroplewski is nu in balbezit. Kołtun onderschept slim de pass. Kołtun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Opaliński zal de hoekschop nemen. Daar is Kandziora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orłowski rent richting de bal. Orłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ielardi met een sublieme pass. Szaleniec heeft problemen om de bal te vangen. Szaleniec met een sublieme pass. Orłowski rent richting de bal. Orłowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kibel 13%, OnlyJoint 87%.
FC Kibel - OnlyJoint 1:0

47e minuut.
Ielardi probeert naar een medespeler te passen. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński speelt de bal door. Daar is Kołtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołtun haalt uit met een fantastische trap. Kijoś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - OnlyJoint 2:0

48e minuut.
Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroplewski is nu in balbezit. Kroplewski met een sublieme pass. Dervas rent richting de bal. Dervas schiet op doel. Hamanowicz bokst de bal weg.

54e minuut.
Kopaliński kopt de bal weg. Ielardi is nu in balbezit. Kroplewski is nu in balbezit. Ielardi onderschept slim de pass. Ielardi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandziora geeft een hoge lob. Daar is Krzystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - OnlyJoint 3:0

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopaliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Orłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orłowski schiet op doel. Kijoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - OnlyJoint 4:0

67e minuut.
Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Orłowski rent richting de bal. Orłowski draait met de bal, schiet en ... Kijoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - OnlyJoint 5:0

71e minuut.
Kopaliński heeft problemen om de bal te vangen. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kołtun de bal. Kołtun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bilewicz geeft de bal voor. Bychowiec met een sublieme pass. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandziora haalt uit met een fantastische trap. Hamanowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Orłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orłowski schiet op doel. Klungelig pakt Kołtun de bal. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kibel - OnlyJoint 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kibel 15%, OnlyJoint 85%.
FC Kibel - OnlyJoint 6:0