Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHWD shahkar
admin parodysta Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
55% Spel op eigen helft 45%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 18.2
solid Schieten poor
solid Passen weak
very good Verdedigen poor


5e minuut.
Cosmescu probeert naar een medespeler te passen. Miłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon begaat een overtreding. Deacon krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Wybraniec rent richting de bal. Ivaşcu onderschept slim de pass. Ivaşcu passt de bal in één keer door. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ivaşcu met een sublieme pass. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon geeft een lange en hoge pass. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Szpręga bokst de bal weg.

20e minuut.
Wybraniec probeert naar een medespeler te passen. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaşcu onderschept slim de pass. Ivaşcu geeft de bal voor. Deacon maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cosmescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Szpręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - shahkar 1:0

22e minuut.
Ivaşcu onderschept slim de pass. Ivaşcu speelt de bal door. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Parzy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deacon neemt de hoekschop. Klungelig pakt Cosmescu de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Deacon geeft de bal voor. Klungelig pakt Cosmescu de bal. Kotkiewicz is nu in balbezit. Cosmescu onderschept slim de pass. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wybraniec is nu in balbezit. Ivaşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaşcu passt de bal met de wreef. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ivaşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaşcu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cosmescu de bal. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon geeft een lange en hoge pass. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Parzy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - shahkar 2:0

43e minuut.
Ivaşcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cosmescu controleert de bal met de borst. Wybraniec is nu in balbezit. Cosmescu onderschept slim de pass. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Szpręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - shahkar 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHWD 48%, shahkar 52%.
CHWD - shahkar 3:0

47e minuut.
Urban onderschept slim de pass. Urban met een sublieme pass. Ivaşcu speelt de bal door. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kotkiewicz geeft een hoge lob. Ivaşcu is nu in balbezit. Ivaşcu passt de bal zonder na te denken. Aleksandrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrowicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ivaşcu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Nik komt het veld opgelopen.

78e minuut.
bin Nik rent richting de bal. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal zonder na te denken. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha geeft een lange en hoge pass. Deacon rent richting de bal. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu draait met de bal, schiet en ... Szpręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Inworp. Deacon met de inworp. Cosmescu controleert de bal met de borst. Cosmescu schiet op doel. Szpręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHWD - shahkar 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHWD 62%, shahkar 38%.
CHWD - shahkar 4:0