Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orzeł Czemierniki Lublin Akademia piłkarska SOKÓŁ
Normal Tactiek SOKOLproject.pl
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 36.1
slecht Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Kiecal geeft een hoge lob. Ochroński met een sublieme pass. Pluta is nu in balbezit. Pluta haalt uit met een fantastische trap. Pijanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Czemierniki Lublin - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:1

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pijanowski trapt de bal weg van het doel. Kiecal kopt de bal weg. Daar is Pluta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pluta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kiecal rent richting de bal. Kiecal passt de bal in één keer door. Pluta rent richting de bal. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Berny trapt de bal weg van het doel. Fenkanin kopt de bal weg. Rallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawski onderschept slim de pass. Kawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fenkanin rent richting de bal. Fenkanin passt de bal in één keer door. Kawski rent richting de bal. Kawski schiet op doel. Kolendowicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ochroński rent richting de bal. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta draait met de bal, schiet en ... Pijanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Czemierniki Lublin - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:2

22e minuut.
Celin met een sublieme pass. Berny bereikt de bal nog maar net als eerste. Berny geeft een hoge lob. Karakashev is nu in balbezit. Karakashev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Muskała geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtóściszyn met de inworp. Karakashev geeft een lange en hoge pass. Pluta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kiecal is nu in balbezit. Berny met een sublieme pass. Samotny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta rent richting de bal. Pluta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenkanin rent richting de bal. Rallo verovert de bal door een tackle van achteren. Kawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawski draait met de bal, schiet en ... Goliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Paziowski kopt de bal weg. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński passt de bal in één keer door. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Czemierniki Lublin - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:3

39e minuut.
Kiecal passt de bal zonder na te denken. Pluta heeft problemen om de bal te vangen. Pluta met een sublieme pass. Klungelig pakt Ochroński de bal. Ochroński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Czemierniki Lublin - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:4

42e minuut.
Bareja geeft een lange en hoge pass. Daar is Kiecal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiecal speelt de bal door. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kawski heeft problemen om de bal te vangen. Rallo is nu in balbezit. Kawski onderschept slim de pass. Fenkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenkanin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Stabrowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Pravi met de inworp. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Czemierniki Lublin 69%, Akademia piłkarska SOKÓŁ 31%.
Orzeł Czemierniki Lublin - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:4

59e minuut.
Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal passt de bal met de wreef. Pluta is nu in balbezit. Pluta schiet op doel. Pijanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Czemierniki Lublin - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:5

60e minuut.
Wojtóściszyn rent richting de bal. Fenkanin verovert de bal door een tackle van achteren. Fenkanin met een sublieme pass. Kawski is nu in balbezit. Kawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Halupczok komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kunia met een sublieme pass. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal probeert naar een medespeler te passen. Pluta is nu in balbezit. Pluta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Czemierniki Lublin - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:6

64e minuut.
Kunia rent richting de bal. Kunia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Halupczok met een snelle inworp. Ochroński met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bareja kopt de bal weg. Halupczok rent richting de bal. Halupczok geeft een lange en hoge pass. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Czemierniki Lublin - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:7

65e minuut.
Francuz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Celin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakashev verovert de bal door een tackle van achteren. Karakashev speelt de bal door. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fenkanin is nu in balbezit. Wojtóściszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtóściszyn speelt de bal door. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedryj komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Rallo onderschept slim de pass. Rallo geeft een lange en hoge pass. Halupczok met een sublieme pass. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Czemierniki Lublin 51%, Akademia piłkarska SOKÓŁ 49%.
Orzeł Czemierniki Lublin - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:7