Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia piłkarska SOKÓŁ Orzeł Czemierniki Lublin
SOKOLproject.pl Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 24.4
redelijk Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Ochroński onderschept slim de pass. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Stabrowski rent richting de bal. Pluta onderschept slim de pass. Pluta schiet op doel. Pijanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kolendowicz onderschept slim de pass. Kolendowicz geeft een hoge lob. Ochroński met een sublieme pass. Kiecal is nu in balbezit. Kiecal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Orzeł Czemierniki Lublin 1:0

12e minuut.
Di Pravi geeft de bal voor. Cieniasek kopt de bal weg. Celin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta onderschept slim de pass. Pluta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Di Pravi passt de bal met de wreef. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal geeft een lange en hoge pass. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Orzeł Czemierniki Lublin 2:0

35e minuut.
Bareja met de inworp. Di Pravi met een sublieme pass. Pluta is nu in balbezit. Pluta schiet op doel. Pijanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Paziowski kopt de bal weg. Cieniasek geeft een lange en hoge pass. Sieniuta is nu in balbezit. Chlebisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kawski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kiecal is nu in balbezit. Kiecal schiet op doel. Berny probeert de bal aan de voet te houden. Paziowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paziowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia piłkarska SOKÓŁ 24%, Orzeł Czemierniki Lublin 76%.
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Orzeł Czemierniki Lublin 2:0

52e minuut.
Ochroński rent richting de bal. Di Pravi probeert naar een medespeler te passen. Kiecal is nu in balbezit. Kiecal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Orzeł Czemierniki Lublin 3:0

59e minuut.
Ochroński is nu in balbezit. Ochroński passt de bal in één keer door. Stabrowski rent richting de bal. Pluta onderschept slim de pass. Pluta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Francuz komt het veld opgelopen. Bedryj komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Francuz probeert naar een medespeler te passen. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński geeft een lange en hoge pass. Di Pravi rent richting de bal. Di Pravi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Di Pravi is nu in balbezit. Bareja rent richting de bal. Di Pravi speelt de bal door. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sieniuta passt de bal in één keer door. Di Pravi rent richting de bal. Di Pravi probeert naar een medespeler te passen. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Di Pravi heeft problemen om de bal te vangen. Di Pravi geeft een hoge lob. Daar is Francuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia piłkarska SOKÓŁ 43%, Orzeł Czemierniki Lublin 57%.
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Orzeł Czemierniki Lublin 3:0