Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Badylanka Semper paratus
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Daar is Strzykalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... Doroszewski rent richting de bal. Doroszewski geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Miller onderschept slim de pass. Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Matusewicz de bal onder controle te krijgen. Dziewulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Hoffman probeert naar een medespeler te passen. Jaszczur rent richting de bal. Łydkowski begaat een overtreding. Łydkowski krijgt een gele kaart. Jaszczur raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaszczur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marszczynkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Matusewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziewulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Górski met een snelle inworp. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur speelt de bal door. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badylanka 30%, Semper paratus 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Badylanka - Semper paratus 0:0

49e minuut.
Strzykalski rent richting de bal. Górski verovert de bal door een tackle van achteren. Górski probeert naar een medespeler te passen. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mołda probeert naar een medespeler te passen. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Kiljan rent richting de bal. Marszczynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Marszczynkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bajon rent richting de bal. Bajon probeert naar een medespeler te passen. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badylanka 45%, Semper paratus 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Badylanka - Semper paratus 0:0