Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MŁK fc barcelona va bajern monaachiu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Opyd rent richting de bal. Opyd geeft de bal voor. Izdebski kopt de bal weg. Polewicz rent richting de bal. Polewicz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Rząsa geeft een lange en hoge pass. Żywanowski kopt de bal weg. Izdebski rent richting de bal. Izdebski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Korzym rent richting de bal. Łopaciuk met een sublieme pass. Izdebski rent richting de bal. Izdebski draait met de bal, schiet en ... Wdowczyk probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - fc barcelona va bajern monaachiu 0:1

28e minuut.
Rękoś is nu in balbezit. Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Opyd is nu in balbezit. Rękoś verovert de bal door een tackle van achteren. Rękoś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Wan kan de bal niet met de borst controleren. Izdebski is nu in balbezit. Wan begaat een overtreding. Izdebski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bożek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wdowczyk trapt de bal weg. Opyd probeert naar een medespeler te passen. Izdebski rent richting de bal. Izdebski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MŁK 48%, fc barcelona va bajern monaachiu 52%.
FC MŁK - fc barcelona va bajern monaachiu 0:1

68e minuut.
Korzym rent richting de bal. Korzym draait met de bal, schiet en ... Opyd heeft problemen om de bal te vangen. Korzym rent richting de bal. Korzym schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MŁK - fc barcelona va bajern monaachiu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MŁK 38%, fc barcelona va bajern monaachiu 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MŁK - fc barcelona va bajern monaachiu 1:1