Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanonada warmiak łukta
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Belczyk geeft een hoge lob. Daar is Ligocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligocki geeft een hoge lob. Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś draait met de bal, schiet en ... Korytek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Basiaga probeert naar een medespeler te passen. Sygnat rent richting de bal. Sygnat speelt de bal door. Piękoś is nu in balbezit. Piękoś haalt uit met een fantastische trap. Korytek bokst de bal weg.

34e minuut.
Siewierski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czapliński. Siewierski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kołcz met een snel genomen vrije trap. Chojnowski heeft problemen om de bal te vangen. Piękoś rent richting de bal. Piękoś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kołcz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czymech met de inworp. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonada 57%, warmiak łukta 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanonada - warmiak łukta 0:0

74e minuut.
Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz is nu in balbezit. Olak verovert de bal door een tackle van achteren. Olak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonada 65%, warmiak łukta 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanonada - warmiak łukta 0:0