Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
warmiak łukta Kanonada
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Belczyk de bal. Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belczyk. Belczyk krijgt een gele kaart.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołcz met een snelle inworp. Sierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierka geeft een hoge lob. Biesik kopt de bal weg. Korytek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kołcz rent richting de bal. Kołcz speelt de bal door. Piękoś is nu in balbezit. Piękoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
warmiak łukta - Kanonada 1:0

13e minuut.
Basiaga passt de bal zonder na te denken. Skabara heeft problemen om de bal te vangen. Czapliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapliński haalt uit met een fantastische trap. Skabara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
warmiak łukta - Kanonada 1:1

29e minuut.
Kołcz passt de bal met de wreef. Piękoś is nu in balbezit. Hudysz is nu in balbezit. Piękoś verovert de bal door een tackle van achteren. Piękoś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnowski geeft een lange en hoge pass. Siewierski is nu in balbezit. Czapliński verovert de bal door een tackle van achteren. Czapliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warmiak łukta 57%, Kanonada 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
warmiak łukta - Kanonada 1:1

48e minuut.
Skrzyniecki speelt de bal door. Czapliński rent richting de bal. Sygnat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czapliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skrzyniecki komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Siewierski geeft een lange en hoge pass. Sierka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stępiński. Stępiński krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sygnat is nu in balbezit. Skrzyniecki onderschept slim de pass. Czapliński is nu in balbezit. Skrzyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hudysz met een sublieme pass. Czymech is nu in balbezit. Czymech passt de bal in één keer door. Czapliński heeft problemen om de bal te vangen. Czapliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warmiak łukta 39%, Kanonada 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
warmiak łukta - Kanonada 1:1