Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia piłkarska SOKÓŁ Badylanka
SOKOLproject.pl Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 17.4
redelijk Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon begaat een overtreding. Halupczok raakt geblesseerd tijdens het duel. Paziowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pluta maakt een snoekduik en kopt de bal. Eron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Paziowski passt de bal in één keer door. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński passt de bal in één keer door. Pluta rent richting de bal. Pluta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Kiecal de bal. Kiecal passt de bal met de wreef. Daar is Pluta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pluta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Badylanka 1:0

19e minuut.
Ochroński speelt de bal door. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal rent richting de bal. Kiecal schiet op doel. Eron probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pluta rent richting de bal. Ebel is nu in balbezit. Pluta verovert de bal door een tackle van achteren. Pluta draait met de bal, schiet en ... Eron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Badylanka 2:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Pravi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochroński geeft een lange en hoge pass. Pluta is nu in balbezit. Pluta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kiecal kopt de bal weg. Klungelig pakt Ebel de bal. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta schiet op doel. Eron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Badylanka 3:0

29e minuut.
Pluta passt de bal met de wreef. Ochroński rent richting de bal. Ochroński met een sublieme pass. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta haalt uit met een fantastische trap. Eron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Górski is nu in balbezit. Kiecal verovert de bal door een tackle van achteren. Kiecal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Badylanka 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia piłkarska SOKÓŁ 33%, Badylanka 67%.
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Badylanka 4:0

53e minuut.
Ochroński rent richting de bal. Ochroński passt de bal in één keer door. Pluta rent richting de bal. Pluta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoffman heeft problemen om de bal te vangen. Ochroński geeft een lange en hoge pass. Daar is Ebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ochroński met een sublieme pass. Kiecal heeft problemen om de bal te vangen. Pluta is nu in balbezit. Pluta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Badylanka 5:0

59e minuut.
Bedryj komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Bajon de bal. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal speelt de bal door. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. Eron bokst de bal weg.

68e minuut.
Doeltrap. Francuz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Miller passt de bal zonder na te denken. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński passt de bal met de wreef. Bedryj rent richting de bal. Bedryj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia piłkarska SOKÓŁ 30%, Badylanka 70%.
Akademia piłkarska SOKÓŁ - Badylanka 5:0