Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
warmiak łukta FC MŁK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Klungelig pakt Kołcz de bal. Kołcz probeert naar een medespeler te passen. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś verovert de bal door een tackle van achteren. Piękoś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Petelski speelt de bal door. Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Juszkiewicz neemt de hoekschop. Skabara bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Petelski rent richting de bal. Olak verovert de bal door een tackle van achteren. Olak speelt de bal door. Daar is Piękoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piękoś haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Rękoś verovert de bal door een tackle van achteren. Rękoś passt de bal zonder na te denken. Korzym is nu in balbezit. Korzym draait met de bal, schiet en ... Skabara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
warmiak łukta - FC MŁK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warmiak łukta 46%, FC MŁK 54%.
warmiak łukta - FC MŁK 0:1

55e minuut.
Petelski probeert de bal aan de voet te houden. Sygnat rent richting de bal. Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat onderschept slim de pass. Sygnat geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Polewicz met een sublieme pass. Piękoś rent richting de bal. Piękoś draait met de bal, schiet en ... Lamperski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
warmiak łukta - FC MŁK 1:1

63e minuut.
Ciborowski met de inworp. Sygnat is nu in balbezit. Rękoś is nu in balbezit. Sygnat onderschept slim de pass. Sygnat geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
warmiak łukta - FC MŁK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warmiak łukta 41%, FC MŁK 59%.
warmiak łukta - FC MŁK 2:1