Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelona va bajern monaachiu Kanonada
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Mełgieś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Depcik rent richting de bal. Depcik geeft een lange en hoge pass. Izdebski is nu in balbezit. Izdebski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona va bajern monaachiu - Kanonada 1:0

19e minuut.
Daar is Mełgieś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mełgieś. Mełgieś krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Marynarz probeert de bal aan de voet te houden. Opyd is nu in balbezit. Skrzyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Czapliński rent richting de bal. Czapliński haalt uit met een fantastische trap. Łopaciuk bokst de bal weg. Łopaciuk speelt de bal door. Izdebski rent richting de bal. Izdebski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Opyd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrzyniecki rent richting de bal. Czapliński rent richting de bal. Czapliński draait met de bal, schiet en ... Łopaciuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona va bajern monaachiu 36%, Kanonada 64%.
fc barcelona va bajern monaachiu - Kanonada 1:0

46e minuut.
Izdebski is nu in balbezit. Hudysz rent richting de bal. Izdebski begaat een overtreding. Izdebski krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Marynarz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Czymech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Skrzyniecki de bal. Skrzyniecki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc barcelona va bajern monaachiu - Kanonada 1:1

60e minuut.
Żywanowski passt de bal in één keer door. Izdebski rent richting de bal. Izdebski schiet op doel. Biesik probeert de bal aan de voet te houden. Korytek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona va bajern monaachiu - Kanonada 2:1

76e minuut.
Mełgieś onderschept slim de pass. Mełgieś passt de bal zonder na te denken. Żywanowski probeert naar een medespeler te passen. Izdebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Izdebski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona va bajern monaachiu 50%, Kanonada 50%.
fc barcelona va bajern monaachiu - Kanonada 2:1