Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semper paratus Akademia piłkarska SOKÓŁ
Normal Tactiek SOKOLproject.pl
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 37.6
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Ochroński passt de bal zonder na te denken. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal passt de bal zonder na te denken. Pluta rent richting de bal. Pluta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Paziowski onderschept slim de pass. Kiecal met een sublieme pass. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Pluta heeft problemen om de bal te vangen. Pluta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Karakashev passt de bal met de wreef. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Pluta rent richting de bal. Pluta schiet op doel. Dziewulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper paratus - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:1

23e minuut.
Kiecal met een sublieme pass. Ochroński met een sublieme pass. Di Pravi probeert naar een medespeler te passen. Burszta rent richting de bal. Burszta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Wojtóściszyn speelt de bal door. Sieniuta heeft problemen om de bal te vangen. Burszta rent richting de bal. Burszta draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Semper paratus - Akademia piłkarska SOKÓŁ 1:1

29e minuut.
Malicki verovert de bal door een tackle van achteren. Malicki geeft een lange en hoge pass. Di Pravi kopt de bal weg. Pluta controleert de bal met de borst. Pluta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kiljan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karakashev met een snelle inworp. Kiecal is nu in balbezit. Kiecal geeft een lange en hoge pass. Dziewulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kiecal met een sublieme pass. Pluta is nu in balbezit. Pluta haalt uit met een fantastische trap. Matusewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper paratus - Akademia piłkarska SOKÓŁ 1:2

39e minuut.
Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński passt de bal in één keer door. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Wojtóściszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtóściszyn geeft de bal voor. Kiecal kopt de bal weg. Pluta rent richting de bal. Pluta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper paratus 70%, Akademia piłkarska SOKÓŁ 30%.
Semper paratus - Akademia piłkarska SOKÓŁ 1:2

50e minuut.
Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiljan geeft een lange en hoge pass. Kolendowicz kopt de bal weg. Karakashev geeft een hoge lob. Pluta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper paratus - Akademia piłkarska SOKÓŁ 1:3

53e minuut.
Di Pravi probeert naar een medespeler te passen. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński passt de bal in één keer door. Kiecal is nu in balbezit. Kiecal haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal onderschept slim de pass. Kiecal probeert naar een medespeler te passen. Pluta is nu in balbezit. Pluta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bedryj komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bareja onderschept slim de pass. Bareja passt de bal in één keer door. Kiecal met een sublieme pass. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ochroński rent richting de bal. Ochroński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Halupczok komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Karakashev passt de bal zonder na te denken. Halupczok rent richting de bal. Halupczok probeert naar een medespeler te passen. Bedryj rent richting de bal. Bedryj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Francuz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sieniuta rent richting de bal. Sieniuta passt de bal in één keer door. Strzykalski rent richting de bal. Strzykalski geeft een hoge lob. Stolarek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ochroński onderschept slim de pass. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bedryj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halupczok rent richting de bal. Halupczok haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok verovert de bal door een tackle van achteren. Halupczok speelt de bal door. Bedryj rent richting de bal. Bedryj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kiljan geeft een lange en hoge pass. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński begaat een overtreding. Siarkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Siarkowski kan niet meer verder spelen. Pytloch komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Bedryj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusewicz rent richting de bal. Met opzet legt Bedryj zijn tegenspeler op de grond. Bedryj krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Pytloch kopt de bal weg. Bedryj probeert de bal met de borst te controleren. Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj verovert de bal door een tackle van achteren. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Karakashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakashev passt de bal met de wreef. Francuz geeft een hoge lob. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sieniuta speelt de bal door. Di Pravi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bedryj de bal. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semper paratus - Akademia piłkarska SOKÓŁ 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper paratus 70%, Akademia piłkarska SOKÓŁ 30%.
Semper paratus - Akademia piłkarska SOKÓŁ 1:4