Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MŁK Akademia piłkarska SOKÓŁ
Normal Tactiek SOKOLproject.pl
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 33.9
poor Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Korzym bereikt de bal nog maar net als eerste. Paziowski begaat een overtreding. Korzym raakt geblesseerd tijdens het duel. Petelski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bajon geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korzym rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Di Pravi probeert naar een medespeler te passen. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal probeert naar een medespeler te passen. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Paziowski onderschept slim de pass. Paziowski probeert naar een medespeler te passen. Karakashev rent richting de bal. Karakashev geeft de bal voor. Ochroński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:1

24e minuut.
Ochroński is nu in balbezit. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal geeft een hoge lob. Pluta rent richting de bal. Pluta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:2

24e minuut.
Pluta geeft een lange en hoge pass. Bajon rent richting de bal. Bajon speelt de bal door. Pluta rent richting de bal. Pluta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal onderschept slim de pass. Kiecal geeft de bal voor. Daar is Rząsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochroński rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński passt de bal met de wreef. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:3

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lamperski niet meer kan verder spelen. Wicki komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Pluta is nu in balbezit. Wan is nu in balbezit. Wan geeft de bal voor. Kiecal heeft problemen om de bal te vangen. Kiecal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MŁK 57%, Akademia piłkarska SOKÓŁ 43%.
FC MŁK - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:3

48e minuut.
Wojtóściszyn rent richting de bal. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal probeert naar een medespeler te passen. Pluta rent richting de bal. Pluta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ochroński is nu in balbezit. Kiecal rent richting de bal. Kiecal geeft een lange en hoge pass. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:4

56e minuut.
Inworp. Bedryj komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Karakashev speelt de bal door. Bedryj rent richting de bal. Bedryj schiet op doel. Wan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochroński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:5

60e minuut.
Halupczok komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Francuz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Di Pravi geeft de bal voor. Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok met een sublieme pass. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:6

68e minuut.
Rękoś passt de bal met de wreef. Karakashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakashev passt de bal in één keer door. Bedryj rent richting de bal. Bedryj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Halupczok onderschept slim de pass. Halupczok passt de bal in één keer door. Wdowczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ochroński speelt de bal door. Daar is Bedryj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Polewicz probeert naar een medespeler te passen. Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok passt de bal zonder na te denken. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Di Pravi geeft een lange en hoge pass. Halupczok is nu in balbezit. Halupczok geeft de bal voor. Klungelig pakt Ochroński de bal. Ochroński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:7

88e minuut.
Karakashev probeert naar een medespeler te passen. Halupczok heeft problemen om de bal te vangen. Halupczok speelt de bal door. Bedryj rent richting de bal. Bedryj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MŁK 62%, Akademia piłkarska SOKÓŁ 38%.
FC MŁK - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:8