Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanonada Semper paratus
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Belczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cieplewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strzykalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schab geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki passt de bal in één keer door. Czapliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapliński draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Belczyk onderschept slim de pass. Siara is nu in balbezit. Belczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Siara roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Siara kan niet meer verder spelen. Mięcławek komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Schab rent richting de bal. Schab geeft een lange en hoge pass. Burszta kopt de bal weg. Cieplewicz is nu in balbezit. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Czymech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czymech passt de bal in één keer door. Matusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapliński onderschept slim de pass. Czapliński haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czapliński is nu in balbezit. Czapliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonada - Semper paratus 1:0

29e minuut.
Skrzyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Czapliński rent richting de bal. Mięcławek verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzyniecki onderschept slim de pass. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ... Dziewulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schab kopt de bal weg. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chojnowski. Chojnowski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Inworp. Czymech met een snelle inworp. Strzykalski is nu in balbezit. Skrzyniecki onderschept slim de pass. Skrzyniecki geeft de bal voor. Paal! Klungelig pakt Matusewicz de bal. Dziewulski bokst de bal weg. Dziewulski met een sublieme pass. Burszta kopt de bal weg. Biesik kan de bal niet met de borst controleren. Cieplewicz is nu in balbezit. Cieplewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Stolarek geeft een hoge lob. Cieplewicz controleert de bal met de borst. Chojnowski rent richting de bal. Cieplewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kanonada - Semper paratus 1:1

43e minuut.
Kiljan geeft een hoge lob. Burszta rent richting de bal. Hudysz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hudysz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonada 39%, Semper paratus 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanonada - Semper paratus 1:1

66e minuut.
Kościelniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stolarek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarek probeert naar een medespeler te passen. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonada - Semper paratus 1:2

72e minuut.
Belczyk speelt de bal door. Skrzyniecki rent richting de bal. Skrzyniecki speelt de bal door. Czapliński rent richting de bal. Czapliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kanonada - Semper paratus 2:2

81e minuut.
Cieplewicz is nu in balbezit. Cieplewicz passt de bal in één keer door. Strzykalski is nu in balbezit. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gardas met de inworp. Czymech is nu in balbezit. Czymech geeft een hoge lob. Belczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Belczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonada 51%, Semper paratus 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanonada - Semper paratus 2:2