Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
warmiak łukta Semper paratus
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Kołcz rent richting de bal. Kołcz geeft de bal voor. Piękoś is nu in balbezit. Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ciborowski rent richting de bal. Łydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łydkowski geeft een hoge lob. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sygnat is nu in balbezit. Burszta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sygnat raakt geblesseerd tijdens het duel. Siewierski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kiljan de bal. Piękoś verovert de bal door een tackle van achteren. Piękoś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sygnat geeft de bal voor. Siewierski kopt de bal weg. Burszta is nu in balbezit. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warmiak łukta 59%, Semper paratus 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
warmiak łukta - Semper paratus 0:0

48e minuut.
Sygnat speelt de bal door. Siarkowski is nu in balbezit. Sierka verovert de bal door een tackle van achteren. Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dziewulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Burszta verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta met een sublieme pass. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz draait met de bal, schiet en ... Skabara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Kołcz geeft een lange en hoge pass. Sierka is nu in balbezit. Sierka passt de bal in één keer door. Piękoś rent richting de bal. Piękoś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kołcz is nu in balbezit. Cieplewicz onderschept slim de pass. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz is nu in balbezit. Cieplewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Potrzebowski rent richting de bal. Stolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarek speelt de bal door. Burszta is nu in balbezit. Burszta geeft de bal voor. Skabara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ciborowski geeft de bal voor. Sierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siarkowski krijgt een gele kaart. Sierka raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Olak neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warmiak łukta - Semper paratus 1:0

74e minuut.
Cieplewicz is nu in balbezit. Burszta is nu in balbezit. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap. Skabara probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Olak rent richting de bal. Piękoś is nu in balbezit. Olak met een sublieme pass. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Strzykalski de bal. Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olak passt de bal met de wreef. Piękoś is nu in balbezit. Piękoś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warmiak łukta 59%, Semper paratus 41%.
warmiak łukta - Semper paratus 1:0