Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Badylanka Kanonada
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Belczyk geeft een lange en hoge pass. Czapliński heeft problemen om de bal te vangen. Górski is nu in balbezit. Czapliński verovert de bal door een tackle van achteren. Czapliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doroszewski speelt de bal door. Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński onderschept slim de pass. Kłosiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Czymech kopt de bal weg. Ebel probeert de bal aan de voet te houden. Mołda rent richting de bal. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Czapliński rent richting de bal. Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapliński begaat een overtreding. Czapliński krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Czymech geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bajon de bal. Mołda is nu in balbezit. Czapliński onderschept slim de pass. Czapliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badylanka 43%, Kanonada 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Badylanka - Kanonada 0:0

46e minuut.
Stolarek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaszczur met een snelle inworp. Miller is nu in balbezit. Miller passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Górski speelt de bal door. Stępiński rent richting de bal. Kłosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Belczyk begaat een overtreding. Mołda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bajon met een snel genomen vrije trap. Chojnowski is nu in balbezit. Kłosiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kłosiński krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Skrzyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzyniecki speelt de bal door. Klungelig pakt Czapliński de bal. Czapliński haalt uit met een fantastische trap. Karpiniak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Badylanka - Kanonada 0:1

75e minuut.
Skrzyniecki speelt de bal door. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller passt de bal in één keer door. Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Badylanka - Kanonada 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badylanka 31%, Kanonada 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Badylanka - Kanonada 1:1