Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MŁK Badylanka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Górski geeft een hoge lob. Marszczynkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Rząsa de bal. Doroszewski rent richting de bal. Doroszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Polewicz met de inworp. Petelski is nu in balbezit. Petelski speelt de bal door. Korzym rent richting de bal. Korzym draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Polewicz passt de bal met de wreef. Daar is Korzym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzym is nu in balbezit. Korzym schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rękoś passt de bal met de wreef. Petelski rent richting de bal. Petelski passt de bal met de wreef. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Górski is nu in balbezit. Korzym onderschept slim de pass. Karpiniak is nu in balbezit. Korzym verovert de bal door een tackle van achteren. Korzym draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - Badylanka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MŁK 40%, Badylanka 60%.
FC MŁK - Badylanka 1:0

46e minuut.
Rękoś geeft een lange en hoge pass. Daar is Doroszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rząsa begaat een overtreding. Doroszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mołda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lamperski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MŁK - Badylanka 1:1

57e minuut.
Korzym is nu in balbezit. Mołda is nu in balbezit. Korzym onderschept slim de pass. Rękoś rent richting de bal. Rękoś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jaszczur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Warda komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ebel kopt de bal weg. Daar is Rękoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rękoś passt de bal in één keer door. Korzym bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzym draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MŁK 56%, Badylanka 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MŁK - Badylanka 1:1