Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semper paratus fc barcelona va bajern monaachiu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Burszta de bal. Bożek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strzykalski. Strzykalski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sarna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fuzileiro komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Żywanowski probeert naar een medespeler te passen. Strzykalski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Izdebski. Izdebski krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Strzykalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strzykalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Nowik de bal. Filarski is nu in balbezit. Cieplewicz onderschept slim de pass. Cieplewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bożek rent richting de bal. Strzykalski verovert de bal door een tackle van achteren. Strzykalski probeert naar een medespeler te passen. Izdebski rent richting de bal. Izdebski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta verovert de bal door een tackle van achteren. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Burszta speelt de bal door. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Filarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cieplewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burszta zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łopaciuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Burszta heeft problemen om de bal te vangen. Opyd tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burszta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Filarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Żywanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywanowski passt de bal zonder na te denken. Siarkowski is nu in balbezit. Izdebski verovert de bal door een tackle van achteren. Izdebski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper paratus 45%, fc barcelona va bajern monaachiu 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Semper paratus - fc barcelona va bajern monaachiu 0:0

50e minuut.
Bożek kopt de bal weg. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Depcik. Siarkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Siarkowski kan niet meer verder spelen. Pytloch komt het veld opgelopen. Pytloch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stolarek kopt de bal weg. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap. Łopaciuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper paratus - fc barcelona va bajern monaachiu 1:0

53e minuut.
Stolarek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mełgieś de bal onder controle te krijgen. Nowik onderschept slim de pass. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Opyd geeft de bal voor. Inworp. Pytloch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolarek rent richting de bal. Stolarek geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Siara is nu in balbezit. Siara probeert naar een medespeler te passen. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz schiet op doel. Łopaciuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper paratus - fc barcelona va bajern monaachiu 2:0

73e minuut.
Pytloch onderschept slim de pass. Pytloch geeft de bal voor. Filarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz onderschept slim de pass. Cieplewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dziewulski trapt de bal weg. Burszta kan de bal niet met de borst controleren. Burszta geeft de bal voor. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schab geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bożek rent richting de bal. Izdebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożek rent richting de bal. Izdebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Izdebski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper paratus 46%, fc barcelona va bajern monaachiu 54%.
Semper paratus - fc barcelona va bajern monaachiu 2:0