Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
warmiak łukta Akademia piłkarska SOKÓŁ
Normal Tactiek SOKOLproject.pl
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Pluta rent richting de bal. Kiecal rent richting de bal. Kiecal met een sublieme pass. Klungelig pakt Ochroński de bal. Ochroński schiet op doel. Skabara bokst de bal weg. Daar is Basiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sygnat rent richting de bal. Kiecal verovert de bal door een tackle van achteren. Kiecal passt de bal zonder na te denken. Ochroński rent richting de bal. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pluta kopt de bal weg. Sygnat is nu in balbezit. Ochroński onderschept slim de pass. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. Skabara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warmiak łukta - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:1

21e minuut.
Wojtóściszyn geeft een lange en hoge pass. Ligocki probeert de bal met de borst te controleren. Di Pravi geeft een lange en hoge pass. Pluta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warmiak łukta - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:2

36e minuut.
Basiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta verovert de bal door een tackle van achteren. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
warmiak łukta - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:3

37e minuut.
Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paziowski onderschept slim de pass. Paziowski probeert naar een medespeler te passen. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warmiak łukta 70%, Akademia piłkarska SOKÓŁ 30%.
warmiak łukta - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:3

46e minuut.
Sygnat geeft een hoge lob. Karakashev speelt de bal door. Wojtóściszyn geeft een hoge lob. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ochroński speelt de bal door. Kiecal probeert de bal met de borst te controleren. Pluta rent richting de bal. Pluta haalt uit met een fantastische trap. Skabara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Paziowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paziowski met een sublieme pass. Karakashev speelt de bal door. Ochroński rent richting de bal. Ochroński schiet op doel. Skabara bokst de bal weg.

54e minuut.
Karakashev met een sublieme pass. Kiecal is nu in balbezit. Kiecal passt de bal in één keer door. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bedryj komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kołcz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Pravi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochroński rent richting de bal. Ochroński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wojtóściszyn met een sublieme pass. Kiecal is nu in balbezit. Kiecal probeert naar een medespeler te passen. Bedryj rent richting de bal. Bedryj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warmiak łukta - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:4

62e minuut.
Halupczok komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Francuz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bedryj rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siewierski. Bedryj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karakashev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj rent richting de bal. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Wojtóściszyn rent richting de bal. Karakashev rent richting de bal. Karakashev passt de bal zonder na te denken. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warmiak łukta - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:5

90e minuut.
Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Basiaga geeft een hoge lob. Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warmiak łukta 71%, Akademia piłkarska SOKÓŁ 29%.
warmiak łukta - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:5