Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia piłkarska SOKÓŁ warmiak łukta
SOKOLproject.pl Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 18.4
adequate Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Kiecal verovert de bal door een tackle van achteren. Kiecal passt de bal zonder na te denken. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta haalt uit met een fantastische trap. Skabara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - warmiak łukta 1:0

9e minuut.
Kiecal verovert de bal door een tackle van achteren. Kiecal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ochroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochroński draait met de bal, schiet en ... Skabara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - warmiak łukta 2:0

12e minuut.
Di Pravi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński rent richting de bal. Ochroński geeft de bal voor. Kiecal is nu in balbezit. Kiecal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Karakashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakashev passt de bal in één keer door. Pluta is nu in balbezit. Pluta draait met de bal, schiet en ... Skabara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - warmiak łukta 3:0

30e minuut.
Siewierski rent richting de bal. Pluta onderschept slim de pass. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - warmiak łukta 4:0

33e minuut.
Karakashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakashev met een sublieme pass. Kiecal met een sublieme pass. Pluta is nu in balbezit. Pluta schiet op doel. Skabara bokst de bal weg.

37e minuut.
Sygnat verovert de bal door een tackle van achteren. Sygnat geeft een lange en hoge pass. Bareja rent richting de bal. Bareja probeert naar een medespeler te passen. Ochroński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia piłkarska SOKÓŁ 27%, warmiak łukta 73%.
Akademia piłkarska SOKÓŁ - warmiak łukta 4:0

48e minuut.
Ochroński kopt de bal weg. Klungelig pakt Sygnat de bal. Pluta is nu in balbezit. Pluta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Wojtóściszyn passt de bal zonder na te denken. Kiecal probeert naar een medespeler te passen. Ochroński rent richting de bal. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Skabara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bedryj komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Halupczok komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Halupczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halupczok speelt de bal door. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Francuz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Karakashev is nu in balbezit. Karakashev geeft een hoge lob. Halupczok rent richting de bal. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pravi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pravi speelt de bal door. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia piłkarska SOKÓŁ - warmiak łukta 5:0

72e minuut.
Ligocki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bareja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Pravi geeft een hoge lob. Bedryj heeft problemen om de bal te vangen. Skabara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bedryj is nu in balbezit. Siewierski verovert de bal door een tackle van achteren. Siewierski geeft een hoge lob. Di Pravi kopt de bal weg. Ochroński geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia piłkarska SOKÓŁ 23%, warmiak łukta 77%.
Akademia piłkarska SOKÓŁ - warmiak łukta 5:0