Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semper paratus FC MŁK
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Mięcławek is nu in balbezit. Rękoś onderschept slim de pass. Rękoś speelt de bal door. Korzym bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzym draait met de bal, schiet en ... Dziewulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Petelski probeert de bal aan de voet te houden. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap. Lamperski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semper paratus - FC MŁK 1:0

22e minuut.
Inworp. Bajon met een snelle inworp. Rękoś is nu in balbezit. Rękoś schiet op doel. Korzym springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaberek raakt geblesseerd tijdens het duel. Chaberek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korzym bereikt de bal nog maar net als eerste. Rękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Rękoś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schab geeft een hoge lob. Matusewicz rent richting de bal. Korzym verovert de bal door een tackle van achteren. Korzym draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Siarkowski is nu in balbezit. Juszkiewicz onderschept slim de pass. Strzykalski begaat een overtreding. Strzykalski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Pytloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytloch geeft een lange en hoge pass. Schab kopt de bal weg. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Juszkiewicz onderschept slim de pass. Juszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Korzym bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzym schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matusewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Semper paratus - FC MŁK 1:1

43e minuut.
Mięcławek onderschept slim de pass. Rękoś onderschept slim de pass. Rękoś passt de bal met de wreef. Korzym is nu in balbezit. Korzym draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper paratus 63%, FC MŁK 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Semper paratus - FC MŁK 1:1

60e minuut.
Rękoś geeft de bal voor. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schab met een sublieme pass. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Matusewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juszkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Rękoś geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Juszkiewicz passt de bal in één keer door. Mięcławek rent richting de bal. Polewicz onderschept slim de pass. Rękoś is nu in balbezit. Rękoś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semper paratus 67%, FC MŁK 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Semper paratus - FC MŁK 1:1