Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Badylanka fc barcelona va bajern monaachiu
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Marszczynkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Marszczynkiewicz passt de bal met de wreef. Ebel rent richting de bal. Bożek rent richting de bal. Bożek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Izdebski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Górski speelt de bal door. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Miller is nu in balbezit. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doroszewski rent richting de bal. Doroszewski passt de bal in één keer door. Miller probeert de bal aan de voet te houden. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bożek geeft een lange en hoge pass. Karpiniak probeert de bal met de borst te controleren. Karpiniak geeft een lange en hoge pass. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badylanka 40%, fc barcelona va bajern monaachiu 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Badylanka - fc barcelona va bajern monaachiu 0:0

51e minuut.
Inworp. Hoffman met een snelle inworp. Górski met een sublieme pass. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Bajon probeert naar een medespeler te passen. Sarna rent richting de bal. Bajon maakt een afschuwelijke overtreding. Sarna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Hoffman controleert de bal met de borst. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Izdebski de bal. Izdebski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Badylanka - fc barcelona va bajern monaachiu 0:1

66e minuut.
Daar is Miller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izdebski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mołda. Mołda krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Mełgieś is nu in balbezit. Warda onderschept slim de pass. Warda passt de bal in één keer door. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Łopaciuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Górski is nu in balbezit. Izdebski verovert de bal door een tackle van achteren. Bożek rent richting de bal. Izdebski rent richting de bal. Izdebski haalt uit met een fantastische trap. Eron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ebel geeft de bal voor. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś geeft een lange en hoge pass. Depcik is nu in balbezit. Depcik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badylanka 46%, fc barcelona va bajern monaachiu 54%.
Badylanka - fc barcelona va bajern monaachiu 0:1