Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanonada Akademia piłkarska SOKÓŁ
Normal Tactiek SOKOLproject.pl
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 35.9
weak Schieten adequate
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Ochroński met een sublieme pass. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal onderschept slim de pass. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

12e minuut.
Paziowski speelt de bal door. Karakashev is nu in balbezit. Karakashev speelt de bal door. Klungelig pakt Kiecal de bal. Kiecal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Karakashev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal verovert de bal door een tackle van achteren. Kiecal geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Skrzyniecki onderschept slim de pass. Paziowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Di Pravi de bal. Di Pravi geeft de bal voor. Pluta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kiecal met een sublieme pass. Karakashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakashev speelt de bal door. Kiecal is nu in balbezit. Kiecal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hudysz rent richting de bal. Kiecal verovert de bal door een tackle van achteren. Kiecal speelt de bal door. Daar is Karakashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakashev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kiecal probeert naar een medespeler te passen. Ochroński rent richting de bal. Ochroński passt de bal in één keer door. Kiecal is nu in balbezit. Kiecal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonada - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:1

27e minuut.
Di Pravi is nu in balbezit. Di Pravi geeft de bal voor. Kiecal kopt de bal weg. Pluta rent richting de bal. Pluta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Stępiński rent richting de bal. Ochroński onderschept slim de pass. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta schiet op doel. Korytek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Hudysz speelt de bal door. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik rent richting de bal. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ochroński met een sublieme pass. Kiecal is nu in balbezit. Kiecal met een sublieme pass. Pluta rent richting de bal. Pluta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonada - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonada 83%, Akademia piłkarska SOKÓŁ 17%.
Kanonada - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:2

47e minuut.
Wojtóściszyn met een snelle inworp. Karakashev met een sublieme pass. Ochroński speelt de bal door. Pluta rent richting de bal. Pluta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonada - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:3

53e minuut.
Karakashev rent richting de bal. Karakashev geeft een lange en hoge pass. Kiecal rent richting de bal. Kiecal draait met de bal, schiet en ... Korytek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonada - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:4

57e minuut.
Stępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Stępiński speelt de bal door. Kiecal probeert naar een medespeler te passen. Pluta rent richting de bal. Pluta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Bedryj komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Chojnowski geeft een lange en hoge pass. Karakashev kopt de bal weg. Kiecal met een sublieme pass. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Chojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj verovert de bal door een tackle van achteren. Ochroński rent richting de bal. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Halupczok komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Karakashev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtóściszyn kan de bal niet met de borst controleren. Wojtóściszyn geeft een lange en hoge pass. Chojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Bedryj rent richting de bal. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. Korytek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Francuz komt het veld opgelopen. Karakashev met een snelle inworp. Halupczok geeft een lange en hoge pass. Bedryj springt en kopt de bal. Korytek bokst de bal weg. Bedryj rent richting de bal. Bedryj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonada - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:5

69e minuut.
Halupczok probeert naar een medespeler te passen. Karakashev rent richting de bal. Karakashev met een sublieme pass. Bedryj rent richting de bal. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. Korytek bokst de bal weg.

71e minuut.
Sieniuta is nu in balbezit. Czapliński rent richting de bal. Sieniuta rent richting de bal. Czapliński onderschept slim de pass. Czapliński schiet op doel. Yedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Di Pravi geeft de bal voor. Chojnowski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Biesik de bal onder controle te krijgen. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korytek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hudysz rent richting de bal. Ochroński verovert de bal door een tackle van achteren. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Bedryj rent richting de bal. Bedryj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bareja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Pravi rent richting de bal. Di Pravi passt de bal in één keer door. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Di Pravi speelt de bal door. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj passt de bal zonder na te denken. Halupczok rent richting de bal. Halupczok haalt uit met een fantastische trap. Korytek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonada - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonada 74%, Akademia piłkarska SOKÓŁ 26%.
Kanonada - Akademia piłkarska SOKÓŁ 0:6