Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków ★ Czarni Lniano
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 14.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Winek is nu in balbezit. Stachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek verovert de bal door een tackle van achteren. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko schiet op doel. Lipko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków ★ - Czarni Lniano 1:0

35e minuut.
Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar probeert naar een medespeler te passen. Szadecki rent richting de bal. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Guz rent richting de bal. Ewertowski speelt de bal door. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz verovert de bal door een tackle van achteren. Kałamarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła Kraków ★ - Czarni Lniano 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków ★ 51%, Czarni Lniano 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisła Kraków ★ - Czarni Lniano 1:1

48e minuut.
Roszko speelt de bal door. Szadecki rent richting de bal. Winek is nu in balbezit. Winek haalt uit met een fantastische trap. Lipko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków ★ - Czarni Lniano 2:1

50e minuut.
Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek geeft een hoge lob. Kołos met een sublieme pass. Klungelig pakt Roszko de bal. Roszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków ★ - Czarni Lniano 3:1

54e minuut.
Roszko is nu in balbezit. Roszko passt de bal in één keer door. Piwowar rent richting de bal. Winek verovert de bal door een tackle van achteren. Winek draait met de bal, schiet en ... Lipko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wewiórski met een sublieme pass. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek rent richting de bal. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Iliński geeft een hoge lob. Inworp. Mytnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Roszko de bal. Roszko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków ★ - Czarni Lniano 4:1

62e minuut.
Rapacki speelt de bal door. Kałamarz heeft problemen om de bal te vangen. Roszko verovert de bal door een tackle van achteren. Roszko schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Lipko met een harde bal richting middenveld. Matusewicz kopt de bal weg. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Stachnik onderschept slim de pass. Stachnik geeft een hoge lob. Ośródka kopt de bal weg. Kałamarz is nu in balbezit. Kałamarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków ★ - Czarni Lniano 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków ★ 34%, Czarni Lniano 66%.
Wisła Kraków ★ - Czarni Lniano 4:2