Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strzelające pięści Akademia Jastrzębie Bydgoszcz
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 22.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Jurzyc met een snelle inworp. Honkisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkisz met een sublieme pass. Przaśniewicz rent richting de bal. Przaśniewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Żurowski probeert naar een medespeler te passen. Łaba is nu in balbezit. Łaba passt de bal in één keer door. Przaśniewicz is nu in balbezit. Przaśniewicz draait met de bal, schiet en ... Faron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
strzelające pięści - Akademia Jastrzębie Bydgoszcz 0:1

44e minuut.
Łaba geeft een hoge lob. Żurański rent richting de bal. Warzych verovert de bal door een tackle van achteren. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Sieniuta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strzelające pięści 57%, Akademia Jastrzębie Bydgoszcz 43%.
strzelające pięści - Akademia Jastrzębie Bydgoszcz 0:1

49e minuut.
Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba passt de bal in één keer door. Daar is Jurzyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurzyc geeft een lange en hoge pass. Przaśniewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Honkisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik rent richting de bal. Honkisz onderschept slim de pass. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
strzelające pięści - Akademia Jastrzębie Bydgoszcz 0:2

53e minuut.
Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tosik. Tosik krijgt een gele kaart. Łaba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Łaba kan niet meer verder spelen. Tyfus komt het veld opgelopen. Honkisz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
strzelające pięści - Akademia Jastrzębie Bydgoszcz 0:3

69e minuut.
Honkisz is nu in balbezit. Honkisz met een sublieme pass. Daar is Deptuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyfus rent richting de bal. Tyfus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sieniuta geeft een lange en hoge pass. Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła geeft de bal voor. Tyfus rent richting de bal. Tyfus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kapłan rent richting de bal. Konieczny onderschept slim de pass. Konieczny met een sublieme pass. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Przaśniewicz rent richting de bal. Tosik rent richting de bal. Stefaniuk speelt de bal door. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strzelające pięści - Akademia Jastrzębie Bydgoszcz 1:3

84e minuut.
Wójcicki kopt de bal weg. Stylak is nu in balbezit. Stylak passt de bal met de wreef. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Żurowski is nu in balbezit. Żurowski passt de bal in één keer door. Przaśniewicz rent richting de bal. Przaśniewicz haalt uit met een fantastische trap. Faron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
strzelające pięści - Akademia Jastrzębie Bydgoszcz 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strzelające pięści 69%, Akademia Jastrzębie Bydgoszcz 31%.
strzelające pięści - Akademia Jastrzębie Bydgoszcz 1:4