Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Dragon FC strzelające pięści
Normalmod1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Łatkowski passt de bal zonder na te denken. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski met een sublieme pass. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Geress met de inworp. Łatkowski geeft een lange en hoge pass. Manu met een sublieme pass. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua schiet op doel. Faron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Manu is nu in balbezit. Manu passt de bal zonder na te denken. Tobalski probeert naar een medespeler te passen. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Praszelik kopt de bal weg. Tobalski rent richting de bal. Tobalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Longardo geeft een hoge lob. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Praszelik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amescua raakt geblesseerd tijdens het duel. Amescua neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Dragon FC - strzelające pięści 1:0

16e minuut.
Tosik is nu in balbezit. Valk verovert de bal door een tackle van achteren. Tobalski probeert naar een medespeler te passen. Amescua rent richting de bal. Amescua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Leonhardsen is nu in balbezit. Leonhardsen geeft een hoge lob. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Dragon FC - strzelające pięści 2:0

28e minuut.
Leonhardsen geeft een hoge lob. Łatkowski is nu in balbezit. Łatkowski geeft een hoge lob. Tobalski probeert de bal met de borst te controleren. Tobalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amescua is nu in balbezit. Amescua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Dragon FC - strzelające pięści 3:0

33e minuut.
Valk geeft de bal voor. Stylak kopt de bal weg. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua is nu in balbezit. Amescua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Dragon FC - strzelające pięści 4:0

36e minuut.
Manu is nu in balbezit. Manu probeert naar een medespeler te passen. Amescua rent richting de bal. Amescua haalt uit met een fantastische trap. Faron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Dragon FC - strzelające pięści 5:0

37e minuut.
Klungelig pakt Amescua de bal. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski passt de bal zonder na te denken. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Leonhardsen met de inworp. Tobalski rent richting de bal. Tobalski geeft een lange en hoge pass. Faron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Dragon FC - strzelające pięści 6:0

43e minuut.
Żurański heeft problemen om de bal te vangen. Leonhardsen is nu in balbezit. Leonhardsen passt de bal zonder na te denken. Amescua rent richting de bal. Amescua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Dragon FC 29%, strzelające pięści 71%.
Golden Dragon FC - strzelające pięści 6:0

46e minuut.
Klungelig pakt Manu de bal. Manu passt de bal in één keer door. Tobalski probeert naar een medespeler te passen. Amescua rent richting de bal. Amescua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Dragon FC - strzelające pięści 7:0

50e minuut.
Amescua raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Stefaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Tobalski probeert naar een medespeler te passen. Manu probeert naar een medespeler te passen. Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tosik geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leonhardsen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karan maakt een snoekduik en kopt de bal. Faron werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Dragon FC - strzelające pięści 8:0

60e minuut.
Geress geeft de bal voor. Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sieniuta krijgt een gele kaart. Karan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Faron met een harde bal richting middenveld. Valk kopt de bal weg. Klungelig pakt Karan de bal. Karan schiet op doel. Faron bokst de bal weg.

75e minuut.
Łatkowski onderschept slim de pass. Łatkowski probeert naar een medespeler te passen. Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski schiet op doel. Faron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Łatkowski kopt de bal weg. Valk is nu in balbezit. Valk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Leonhardsen de bal. Leonhardsen geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Dragon FC 18%, strzelające pięści 82%.
Golden Dragon FC - strzelające pięści 8:0