Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków ★ fc bancelona
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Koczar rent richting de bal. Mazak is nu in balbezit. Mazak speelt de bal door. Klungelig pakt Buchla de bal. Buchla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Koczar verovert de bal door een tackle van achteren. Pielecha rent richting de bal. Ewertowski is nu in balbezit. Mazak onderschept slim de pass. Mazak schiet op doel. Pudłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buchla is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundys onderschept slim de pass. Kundys passt de bal met de wreef. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mazak onderschept slim de pass. Koczar is nu in balbezit. Mazak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazak schiet op doel. Mierzwa probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków ★ - fc bancelona 0:1

40e minuut.
Roszko rent richting de bal. Winek rent richting de bal. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków ★ 54%, fc bancelona 46%.
Wisła Kraków ★ - fc bancelona 0:1

46e minuut.
Daar is Buchla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszko is nu in balbezit. Buchla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Buchla naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Widacha trapt de bal weg. Roszko kopt de bal weg. Daar is Maczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winek is nu in balbezit. Winek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ewertowski passt de bal zonder na te denken. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek rent richting de bal. Roszko rent richting de bal. Roszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła Kraków ★ - fc bancelona 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków ★ 34%, fc bancelona 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisła Kraków ★ - fc bancelona 1:1