Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostelbien Dornburg strzelające pięści
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 18.2
solid Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Onciu verovert de bal door een tackle van achteren. Onciu probeert naar een medespeler te passen. Schweda rent richting de bal. Schweda draait met de bal, schiet en ... Faron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostelbien Dornburg - strzelające pięści 1:0

14e minuut.
Inworp. Savuţă met de inworp. Siladi rent richting de bal. Siladi geeft een hoge lob. Schweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Schweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostelbien Dornburg - strzelające pięści 2:0

25e minuut.
Onciu verovert de bal door een tackle van achteren. Onciu geeft de bal voor. Daar is Stefaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweda rent richting de bal. Schweda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostelbien Dornburg - strzelające pięści 3:0

28e minuut.
Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tosik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tosik met een snel genomen vrije trap. Jaszczerski krijgt zijn hoofd ertegen. Miąskiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostelbien Dornburg - strzelające pięści 3:1

30e minuut.
Szviták geeft een hoge lob. Schweda rent richting de bal. Schweda passt de bal in één keer door. Daar is Siladi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siladi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Stefaniuk rent richting de bal. Siladi is nu in balbezit. Siladi probeert naar een medespeler te passen. Schweda is nu in balbezit. Schweda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Praszelik geeft een lange en hoge pass. Szviták kopt de bal weg. Siladi is nu in balbezit. Schweda is nu in balbezit. Schweda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostelbien Dornburg - strzelające pięści 4:1

39e minuut.
Praszelik geeft de bal voor. Stylak kopt de bal weg. Siladi is nu in balbezit. Schweda rent richting de bal. Schweda schiet op doel. Faron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tosik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szviták zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostelbien Dornburg 32%, strzelające pięści 68%.
Ostelbien Dornburg - strzelające pięści 4:1

48e minuut.
Szviták verovert de bal door een tackle van achteren. Szviták speelt de bal door. Klungelig pakt Praszelik de bal. Schweda rent richting de bal. Schweda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Szviták geeft een hoge lob. Deptuch kopt de bal weg. Onciu geeft een lange en hoge pass. Schweda is nu in balbezit. Schweda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Szviták is nu in balbezit. Szviták geeft een hoge lob. Sieniuta probeert de bal met de borst te controleren. Schweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Deptuch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Savuţă met een snelle inworp. Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sieniuta geeft een lange en hoge pass. Konieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shterev zijn tegenspeler op de grond. Shterev krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Shterev geeft een hoge lob. Szviták probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sieniuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Shterev rent richting de bal. Shterev geeft een hoge lob. Schweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweda schiet op doel. Praszelik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Savuţă heeft problemen om de bal te vangen. Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostelbien Dornburg - strzelające pięści 5:1

61e minuut.
Siladi passt de bal met de wreef. Savuţă is nu in balbezit. Savuţă passt de bal in één keer door. Siladi is nu in balbezit. Siladi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Onciu is nu in balbezit. Onciu speelt de bal door. Schweda heeft problemen om de bal te vangen. Schweda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostelbien Dornburg - strzelające pięści 6:1

74e minuut.
Shterev met een sublieme pass. Daar is Siladi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siladi passt de bal met de wreef. Schweda rent richting de bal. Schweda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi onderschept slim de pass. Siladi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schweda de bal. Schweda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostelbien Dornburg - strzelające pięści 7:1

79e minuut.
Onciu probeert naar een medespeler te passen. Shterev geeft een hoge lob. Schweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweda haalt uit met een fantastische trap. Faron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostelbien Dornburg - strzelające pięści 8:1

80e minuut.
Daar is Wójcicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi is nu in balbezit. Siladi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev verovert de bal door een tackle van achteren. Shterev passt de bal met de wreef. Schweda is nu in balbezit. Schweda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Szviták speelt de bal door. Praszelik onderschept slim de pass. Sieniuta controleert de bal met de borst. Schweda is nu in balbezit. Schweda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostelbien Dornburg - strzelające pięści 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostelbien Dornburg 28%, strzelające pięści 72%.
Ostelbien Dornburg - strzelające pięści 9:1