Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lks Leńczanka fc bancelona
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Cichowlas trapt de bal weg van het doel. Pielecha kopt de bal weg. Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Smochowicki probeert naar een medespeler te passen. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pielecha krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klawikowski heeft problemen om de bal te vangen. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla rent richting de bal. Buchla draait met de bal, schiet en ... Wołowicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klawikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundys onderschept slim de pass. Kundys passt de bal zonder na te denken. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lks Leńczanka 48%, fc bancelona 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lks Leńczanka - fc bancelona 0:0

54e minuut.
Pielecha geeft een lange en hoge pass. Dąbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbal speelt de bal door. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mazak rent richting de bal. Smochowicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mazak neemt zijn aanloop. Moszczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lks Leńczanka - fc bancelona 0:1

83e minuut.
Mielczarek probeert naar een medespeler te passen. Gwadera rent richting de bal. Stalmach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stalmach krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klawikowski rent richting de bal. Kundys rent richting de bal. Kundys geeft een hoge lob. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Moszczyński trapt de bal weg van het doel. Tylki kopt de bal weg. Klungelig pakt Buchla de bal. Buchla schiet op doel. Moszczyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lks Leńczanka 69%, fc bancelona 31%.
Lks Leńczanka - fc bancelona 0:1