Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków ★ Lubonski KS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


16e minuut.
Dędek speelt de bal door. Koczar rent richting de bal. Grądzki onderschept slim de pass. Probierz rent richting de bal. Probierz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków ★ 59%, Lubonski KS 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisła Kraków ★ - Lubonski KS 0:0

47e minuut.
Załoga rent richting de bal. Winek rent richting de bal. Załoga verovert de bal door een tackle van achteren. Roszko rent richting de bal. Roszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków ★ - Lubonski KS 1:0

59e minuut.
Kędziora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dędek rent richting de bal. Dędek passt de bal in één keer door. Probierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ewertowski geeft een lange en hoge pass. Matusewicz rent richting de bal. Matusewicz probeert naar een medespeler te passen. Winek is nu in balbezit. Winek schiet op doel. Cetnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Dędek geeft een hoge lob. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła begaat een overtreding. Chyła krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Załoga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wewiórski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Noszczyk met een snelle inworp. Roszko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dędek. Dędek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków ★ 42%, Lubonski KS 58%.
Wisła Kraków ★ - Lubonski KS 1:0