Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lubonski KS Wisła Kraków ★
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Grądzki met een sublieme pass. Daar is Probierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszko is nu in balbezit. Roszko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Truszczyński de bal onder controle te krijgen. Cetnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Koczar rent richting de bal. Potasiński rent richting de bal. Koczar onderschept slim de pass. Roszko is nu in balbezit. Roszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubonski KS - Wisła Kraków ★ 0:1

16e minuut.
Koczar passt de bal zonder na te denken. Roszko rent richting de bal. Winek rent richting de bal. Winek draait met de bal, schiet en ... Cetnar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubonski KS - Wisła Kraków ★ 0:2

24e minuut.
Załoga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wewiórski met een snelle inworp. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubonski KS - Wisła Kraków ★ 0:3

25e minuut.
Kędziora is nu in balbezit. Wewiórski verovert de bal door een tackle van achteren. Wewiórski met een sublieme pass. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Matusewicz rent richting de bal. Matusewicz probeert naar een medespeler te passen. Potasiński is nu in balbezit. Roszko is nu in balbezit. Roszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chyła passt de bal in één keer door. Daar is Probierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusewicz begaat een overtreding. Matusewicz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Roszko speelt de bal door. Winek is nu in balbezit. Kaliciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Winek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roszko wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Matusewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Winek passt de bal zonder na te denken. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mytnik geeft een hoge lob. Grądzki probeert de bal aan de voet te houden. Probierz is nu in balbezit. Probierz haalt uit met een fantastische trap. Mierzwa probeert de bal aan de voet te houden. Pudłowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lubonski KS 69%, Wisła Kraków ★ 31%.
Lubonski KS - Wisła Kraków ★ 0:3

56e minuut.
Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko rent richting de bal. Winek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko is nu in balbezit. Roszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubonski KS - Wisła Kraków ★ 0:4

72e minuut.
Kędziora probeert naar een medespeler te passen. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk geeft een lange en hoge pass. Chyła rent richting de bal. Chyła schiet op doel. Pudłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubonski KS - Wisła Kraków ★ 1:4

89e minuut.
Ewertowski probeert naar een medespeler te passen. Potasiński geeft een hoge lob. Matusewicz is nu in balbezit. Grądzki verovert de bal door een tackle van achteren. Grądzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lubonski KS 52%, Wisła Kraków ★ 48%.
Lubonski KS - Wisła Kraków ★ 1:4