Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jebaniutcy FC Lks Leńczanka
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cichowlas geeft een hoge lob. Szymkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gołembiowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gołembiowski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Wachaczewski is nu in balbezit. Mielczarek onderschept slim de pass. Tylki rent richting de bal. Tylki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jebaniutcy FC - Lks Leńczanka 0:1

7e minuut.
Anioł probeert naar een medespeler te passen. Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Tylki verovert de bal door een tackle van achteren. Tylki schiet op doel. Gromadzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szymkiewicz rent richting de bal. Maliniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maliniak krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pyra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gałuszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maliniak rent richting de bal. Maliniak geeft een lange en hoge pass. Moszczyński bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Kryszkiewicz onderschept slim de pass. Kryszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Tylki is nu in balbezit. Tylki haalt uit met een fantastische trap. Wachaczewski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Gromadzki bokst de bal weg.

40e minuut.
Filarski is nu in balbezit. Filarski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Smochowicki de bal onder controle te krijgen. Tylki is nu in balbezit. Tylki draait met de bal, schiet en ... Gromadzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Maliniak geeft een hoge lob. Pyra heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gałuszyński neemt de hoekschop. Daar is Smochowicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pyra is nu in balbezit. Gałuszyński onderschept slim de pass. Gałuszyński passt de bal met de wreef. Anioł rent richting de bal. Anioł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jebaniutcy FC - Lks Leńczanka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jebaniutcy FC 62%, Lks Leńczanka 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jebaniutcy FC - Lks Leńczanka 1:1

61e minuut.
Pyra is nu in balbezit. Pyra met een sublieme pass. Mielczarek is nu in balbezit. Tylki rent richting de bal. Tylki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klawikowski geeft een lange en hoge pass. Tylki kopt de bal weg. Daar is Bucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Smochowicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panek komt het veld opgelopen. Kryszkiewicz met een snelle inworp. Tylki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jebaniutcy FC 45%, Lks Leńczanka 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jebaniutcy FC - Lks Leńczanka 1:1