Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków ★ strzelające pięści
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Winek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczodrowski komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik met een sublieme pass. Stefaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczodrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Wewiórski met een snelle inworp. Roszko rent richting de bal. Roszko schiet op doel. Sieniuta onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jaszczerski onderschept slim de pass. Matusewicz rent richting de bal. Jaszczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków ★ - strzelające pięści 0:1

35e minuut.
Mytnik met een snelle inworp. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko rent richting de bal. Roszko draait met de bal, schiet en ... Tosik probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Wewiórski probeert naar een medespeler te passen. Faron probeert naar een medespeler te passen. Koczar kopt de bal weg. Roszko is nu in balbezit. Roszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Tosik is nu in balbezit. Szczodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Roszko rent richting de bal. Roszko draait met de bal, schiet en ... Faron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła Kraków ★ - strzelające pięści 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków ★ 34%, strzelające pięści 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisła Kraków ★ - strzelające pięści 1:1

49e minuut.
Faron trapt de bal weg van het doel. Wójcicki controleert de bal met de borst. Wójcicki passt de bal zonder na te denken. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Wójcicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusewicz is nu in balbezit. Wójcicki maakt een afschuwelijke overtreding. Wójcicki krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Praszelik probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wewiórski neemt de hoekschop. Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Żurański kan de bal niet met de borst controleren. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski passt de bal in één keer door. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Stefaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Matusewicz probeert naar een medespeler te passen. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Faron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ewertowski geeft een lange en hoge pass. Matusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefaniuk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków ★ 31%, strzelające pięści 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisła Kraków ★ - strzelające pięści 1:1