Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Lniano Lubonski KS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Dędek verovert de bal door een tackle van achteren. Grądzki rent richting de bal. Piwowar is nu in balbezit. Grądzki verovert de bal door een tackle van achteren. Grądzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dędek onderschept slim de pass. Dędek probeert naar een medespeler te passen. Szadecki rent richting de bal. Probierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Lniano - Lubonski KS 0:1

20e minuut.
Piwowar passt de bal zonder na te denken. Grądzki rent richting de bal. Piwowar onderschept slim de pass. Probierz onderschept slim de pass. Probierz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dędek onderschept slim de pass. Grądzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwowar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piwowar krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Daar is Kudziel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patas rent richting de bal. Patas speelt de bal door. Probierz rent richting de bal. Probierz schiet op doel. Lipko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Lniano 63%, Lubonski KS 37%.
Czarni Lniano - Lubonski KS 0:1

54e minuut.
Piwowar is nu in balbezit. Piwowar geeft een hoge lob. Kaliciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacki onderschept slim de pass. Rapacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Potasiński speelt de bal door. Rapacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacki passt de bal zonder na te denken. Kałamarz is nu in balbezit. Kałamarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Guz geeft de bal voor. Truszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kałamarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz haalt uit met een fantastische trap. Cetnar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Piwowar rent richting de bal. Potasiński is nu in balbezit. Piwowar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piwowar krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Potasiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Dędek met een snel genomen vrije trap. Szadecki heeft problemen om de bal te vangen. Probierz is nu in balbezit. Probierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Lniano - Lubonski KS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Lniano 40%, Lubonski KS 60%.
Czarni Lniano - Lubonski KS 0:2