Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bancelona Lubonski KS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Patas kopt de bal weg. Pielecha is nu in balbezit. Grądzki onderschept slim de pass. Mazak is nu in balbezit. Mazak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bancelona - Lubonski KS 1:0

6e minuut.
Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak begaat een overtreding. Skupień raakt geblesseerd tijdens het duel. Skupień met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kundys de bal. Probierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Srebrny de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Maczkowski kan de bal niet met de borst controleren. Chyła rent richting de bal. Chyła passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Probierz de bal. Probierz haalt uit met een fantastische trap. Kruczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kruczek probeert naar een medespeler te passen. Pielecha kopt de bal weg. Patas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak rent richting de bal. Mazak schiet op doel. Cetnar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora begaat een overtreding. Kędziora krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bancelona 54%, Lubonski KS 46%.
fc bancelona - Lubonski KS 1:0

55e minuut.
Grądzki onderschept slim de pass. Daar is Probierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grądzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz rent richting de bal. Probierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc bancelona - Lubonski KS 1:1

58e minuut.
Grądzki is nu in balbezit. Kundys verovert de bal door een tackle van achteren. Patas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kundys de bal onder controle te krijgen. Kruczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Maczkowski geeft de bal voor. Patas is nu in balbezit. Pielecha begaat een overtreding. Patas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Potasiński kopt de bal weg. Grądzki is nu in balbezit. Probierz is nu in balbezit. Grądzki is nu in balbezit. Grądzki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bancelona 58%, Lubonski KS 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bancelona - Lubonski KS 1:1