Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lubonski KS fc bancelona
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Chyła passt de bal zonder na te denken. Kundys rent richting de bal. Kundys speelt de bal door. Probierz heeft problemen om de bal te vangen. Probierz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubonski KS - fc bancelona 1:0

14e minuut.
Maczkowski met een sublieme pass. Muszarski is nu in balbezit. Chyła begaat een overtreding. Chyła krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kundys geeft een lange en hoge pass. Probierz is nu in balbezit. Kundys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kundys krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Dąbal passt de bal met de wreef. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk speelt de bal door. Probierz rent richting de bal. Probierz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dąbal rent richting de bal. Kędziora verovert de bal door een tackle van achteren. Kędziora geeft een lange en hoge pass. Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stalmach rent richting de bal. Stalmach passt de bal zonder na te denken. Buchla rent richting de bal. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lubonski KS 47%, fc bancelona 53%.
Lubonski KS - fc bancelona 1:0

71e minuut.
Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski met een sublieme pass. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Potasiński speelt de bal door. Tomicki is nu in balbezit. Grądzki onderschept slim de pass. Grądzki haalt uit met een fantastische trap. Kruczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lubonski KS - fc bancelona 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lubonski KS 36%, fc bancelona 64%.
Lubonski KS - fc bancelona 2:0