Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jebaniutcy FC strzelające pięści
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski met een sublieme pass. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Stefaniuk probeert de bal met de borst te controleren. Filarski onderschept slim de pass. Filarski speelt de bal door. Anioł rent richting de bal. Anioł schiet op doel. Faron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Tosik geeft een hoge lob. Gołembiowski kopt de bal weg. Anioł rent richting de bal. Anioł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jebaniutcy FC - strzelające pięści 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jebaniutcy FC 55%, strzelające pięści 45%.
Jebaniutcy FC - strzelające pięści 1:0

58e minuut.
Filarski passt de bal zonder na te denken. Maliniak is nu in balbezit. Stefaniuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stefaniuk krijgt een gele kaart. Maliniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zachacz wilt de vrije trap nemen. Stefaniuk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jebaniutcy FC - strzelające pięści 2:0

62e minuut.
Filarski is nu in balbezit. Stefaniuk rent richting de bal. Stefaniuk passt de bal met de wreef. Anioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Anioł rent richting de bal. Maliniak rent richting de bal. Anioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Filarski met de inworp. Gołembiowski geeft een lange en hoge pass. Anioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioł schiet op doel. Faron maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jebaniutcy FC - strzelające pięści 3:0

75e minuut.
Tosik speelt de bal door. Maliniak probeert de bal aan de voet te houden. Stefaniuk speelt de bal door. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jebaniutcy FC 37%, strzelające pięści 63%.
Jebaniutcy FC - strzelające pięści 3:0