Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia Jastrzębie Bydgoszcz Wisła Kraków ★
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Roszko rent richting de bal. Warzych verovert de bal door een tackle van achteren. Warzych met een sublieme pass. Przaśniewicz is nu in balbezit. Przaśniewicz schiet op doel. Pudłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Jastrzębie Bydgoszcz - Wisła Kraków ★ 1:0

10e minuut.
Honkisz met een sublieme pass. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych passt de bal in één keer door. Żurowski is nu in balbezit. Żurowski geeft de bal voor. Pudłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ośródka geeft de bal voor. Inworp. Jurzyc met een snelle inworp. Łaba is nu in balbezit. Łaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ewertowski rent richting de bal. Ewertowski passt de bal in één keer door. Przaśniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba rent richting de bal. Łaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Jastrzębie Bydgoszcz - Wisła Kraków ★ 2:0

38e minuut.
Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurzyc begaat een overtreding. Wewiórski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matusewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Winek rent richting de bal. Winek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Jastrzębie Bydgoszcz - Wisła Kraków ★ 2:1

41e minuut.
Daar is Łaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusewicz is nu in balbezit. Łaba onderschept slim de pass. Łaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Jastrzębie Bydgoszcz - Wisła Kraków ★ 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Jastrzębie Bydgoszcz 44%, Wisła Kraków ★ 56%.
Akademia Jastrzębie Bydgoszcz - Wisła Kraków ★ 3:1

50e minuut.
Wewiórski met de inworp. Koczar speelt de bal door. Roszko is nu in balbezit. Roszko draait met de bal, schiet en ... Winek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Widacha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurzyc met een snelle inworp. Łaba rent richting de bal. Łaba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przaśniewicz rent richting de bal. Przaśniewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Inworp. Żurowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łaba rent richting de bal. Łaba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mierzwa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żurowski neemt de hoekschop. Jurzyc rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Jastrzębie Bydgoszcz - Wisła Kraków ★ 4:1

64e minuut.
Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski met een sublieme pass. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Jastrzębie Bydgoszcz - Wisła Kraków ★ 5:1

66e minuut.
Koczar speelt de bal door. Honkisz controleert de bal met de borst. Honkisz probeert naar een medespeler te passen. Przaśniewicz is nu in balbezit. Przaśniewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Jastrzębie Bydgoszcz - Wisła Kraków ★ 6:1

77e minuut.
Doeltrap. Korczyk met een harde bal richting middenveld. Łaba kopt de bal weg. Przaśniewicz kan de bal niet met de borst controleren. Przaśniewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Łaba is nu in balbezit. Łaba passt de bal met de wreef. Honkisz speelt de bal door. Przaśniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przaśniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Jastrzębie Bydgoszcz - Wisła Kraków ★ 7:1

89e minuut.
Ćwikła met een snelle inworp. Honkisz is nu in balbezit. Honkisz passt de bal in één keer door. Przaśniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przaśniewicz haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski bokst de bal weg. Łaba rent richting de bal. Łaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Jastrzębie Bydgoszcz - Wisła Kraków ★ 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Jastrzębie Bydgoszcz 32%, Wisła Kraków ★ 68%.
Akademia Jastrzębie Bydgoszcz - Wisła Kraków ★ 8:1