Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków ★ Golden Dragon FC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 28.9
weak Schieten weak
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen average


7e minuut.
Matusewicz kopt de bal weg. Wewiórski heeft problemen om de bal te vangen. Żłobiński begaat een overtreding. Żłobiński krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Winek is nu in balbezit. Roszko is nu in balbezit. Roszko heeft problemen om de bal te vangen. Roszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków ★ - Golden Dragon FC 1:0

30e minuut.
Doeltrap. Bagsik trapt de bal weg. Leonhardsen probeert naar een medespeler te passen. Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Valk verovert de bal door een tackle van achteren. Longardo rent richting de bal. Matusewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matusewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków ★ 46%, Golden Dragon FC 54%.
Wisła Kraków ★ - Golden Dragon FC 1:0

46e minuut.
Rosiecki komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Chlebowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pudłowski trapt de bal weg. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko met een sublieme pass. Winek rent richting de bal. Winek schiet op doel. Dieltiens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Valk begaat een overtreding. Roszko raakt geblesseerd tijdens het duel. Smarzyński komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Szklarski geeft een hoge lob. Daar is Ewertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlebowski is nu in balbezit. Chlebowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła Kraków ★ - Golden Dragon FC 1:1

86e minuut.
Smarzyński met een sublieme pass. Kędzior heeft problemen om de bal te vangen. Kędzior geeft een hoge lob. Chlebowski is nu in balbezit. Chlebowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków ★ - Golden Dragon FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków ★ 54%, Golden Dragon FC 46%.
Wisła Kraków ★ - Golden Dragon FC 1:2